Farmville

Förmiddagens historiapass var ganska intressant, men uppgiften vi fick känns halvjobbig. Ush. Under eftermiddagen har jag haft spanska. Slutade sent idag, 16.25 egentligen, men vi fick nog gå några minuter tidigare. Läste svensktexterna på tbanan hem. Här hemma har jag inte gjort så mycket. Började på en ny bok för ett par dagar sen, Den sista föreläsningen, så jag har läst några kapitel idag.
 
Jag har blivit en Farmville-nörd på facebook. Mellan varje mening skördar jag jordgubbar och pratar om Farmville med Christoffer. Snart ska jag gå en promenad hade jag tänkt, men jag måste vänta på att jordgubbarna ska bli klara, de är på 97% nu... Nörd, ja!

Onsdag 26/8 -09

Ikväll sätter SSU igång igen. Vi får väl se om några nyingar dyker upp. Men innan det är dags att åka dit är det engelskalektion och elevråd. Vår lilla skolchef ska avgå och måste därför få ett avskedsbrev. Funderar fortfarande lite fram och tillbaka om jag ska vara med i elevrådet eller inte. Det är ju inte direkt betungande, men onsdagarna kommer att bli väldigt långa. En annan dag som också kommer att bli lång är torsdagar. Jag slutar 16.25... Sista lektionen är iallafall spanska så jag lär nog överleva.

Imorgon får jag lön, på fredag ska den spenderas (dock ska inte allt försvinna) Behöver iallafall en ny väska och ska kanske köpa en ny stickad tröja och kanske en kofta.


Ärr i själen

4 år har det tagit att komma över något som pågick (som värst) i 3 år (men egentligen lite längre.) Igår var första gången jag kunde prata om det utan att fälla en tår, det kändes inte heller lika jobbigt att tänka tillbaka på det heller. För 1 år sedan gjorde det fortfarande fruktansvärt ont när jag tänkte tillbaka på det. Blir ledsen och arg när jag tänker på hur mycket människor kan förstöra för varandra. På grund av personer, som jag helt har tappat all respekt för för länge sedan, har jag mått dåligt. Det självförtroende jag hade stampades sönder i bitar, den lilla självkänsla jag hade försvann, vissa dagar har jag äcklats av mig själv när jag mött min spegelbild. Det känns inte riktigt rätt att tre personer har förstört så mycket för mig.

Långsamt har jag stärkt min självkänsla och självförtoendet har blivit mycket bättre. Det har tagit lång tid. Trodde inte att det skulle vara så jobbigt att skriva det här, men det var det, och ändå är det en så liten liten del av alltihop.

Kommer aldrig att glömma hur jobbigt det var, hur mycket jag grät, hur arg mamma var. Men jag tog mig igenom det, även fast det tog tid.

Stort tack för att du lyssnade igår, och för alla stöttande ord. Du är mitt allt.


Scrapbooking

Minns ni att jag skrev att jag har en ny hobby som behövde hållas hemlig ett tag till? Nu är den inte hemlig längre. Anledningen till att jag inte kunnat säga något är enkel - födelsedagsbarn ska inte veta i förväg vad de ska få i present.



Jag som alltid sagt att jag inte är någon pysseldrottning.

Städdag

Det var riktigt trevligt igår och väldigt god mat. Har väl ätit för en vecka framåt eller nåt. När vi kom hem tittade jag klart på The holiday, även fast det tog ett bra tag innan jag kunde börja kolla för att vårt ps är dumt. Hanna lyckades iallafall fixa så att det funkade som det ska. Somnade vid tolv halv ett och sov så gott till tjugo över tio imorse. Skönt att sova ut.

Nu ska jag fortsätta med städningen!

Alcazar - Stay the night


Middag

Har lekt psykolog åt Cillus, det är inte lätt att vara liten. Snart blir det middag ute med familjen, farmor och Mona. Sen blidde kvällsplanerna inte riktigt som planerat tyvärr. Nu lutar det istället åt att se på film och sova tidigt! Kanske blir det en sväng förbi ica innan filmen... Choklad...

Jag vill också ha en vakthund

Tillbringade gårdagen med Youssef, Linus och the dog - Betsy. Erkänner att jag till en början tyckte att hon var lite läskig, även fast jag träffat henne förut. Betsy är lite speciell, hon är läskig samtidigt som hon är söt och snäll. Hur som helst tror jag att en vakthund skulle vara bra att ha. Känns säkert med nån som biter folk som attackerar en (alt. jobbiga men egentigen oskyldiga människor) och nån som jagar bort äckelråttor.

Hade iallafall det väldigt kul - sjuk humor. Jag och Youssef fick skjuts hem till mig sen, så vi var där runt halv tio. Då tog vi det bara lugnt, åt lite och pratade.

Ikväll ska jag, familjen, farmor och Mona ut och äta. Ska träffa Youssef sen, och han lär väl sova hos mig också :) Imorgon blir det till att träffa flickorna och Björn *smajl*


Naglar, klippning och höstplaner

Är sugen på att göra mina naglar långa och fina. Hanna ska göra det och har tydligen hittat ett nytt billigt ställe, man kanske ska passa på? Frågan är om jag ska vänta med det och önska mig det i present, eller om en del av lönen ska spenderas på det. Väntar nog tills jag ser hur Hannas blir innan jag bestämmer mig.. :)

På tal om naglar och Hanna kom jag att tänka på mitt hår och SSU. Jag har bokat en klipptid nästa torsdag, men tidsmässigt blev det en chansning - jag vet ju inte när jag slutar. Om jag inte kan hoppas jag på att jag kan komma senare den dagen. Det är akut. Sen var det SSU jag kom att tänka på också. Mötesdagen är ändrad, tyvärr till den enda dagen jag inte kan. Känns trist, speciellt eftersom jag troligtvis inte kommer kunna ha en ny DISA-grupp i höst heller, i och med att det, vad jag har hört, inte kommer att fungera med schemat. Tråkigt - ja. Kommer få en del tid över som kanske ska läggas på skolan, det här året ska ju vara tufft. Förhoppningsvis blir det väl iallafall en konfirmandgrupp, Qet blir det såklart, och kanske även blomstergruppen med mor min igen.

2 jobbdagar kvar!

Snart klar - det blir rätt bra, och det är framför allt roligt. Igår var jag bara hemma med familjen (egentligen satt jag mest ensam i mitt rum.) Det var första dagen sen jag kom hem som jag inte träffat Youssef, bör väl tillägga att jag varit hemma en månad nu... Vi ska iallafall ses idag efter jobbet :)

2 jobbdagar kvar. Tack tack tack. Det är inget fel på mitt jobb egentligen, det är bara jobbigt att jobba. Idag slutar jag tidigt, redan halv två. På vägen hem ska jag förbi skolan och ta ett skåp. Isabel och Emelie (konstigt att skriva Emelie, jag kallar ju bara henne det i smyg, hon heter ju ändå semlan) var där redan igår och tog skåp. Kom hur som helst ihåg att ta med både ett lås och passerkortet, det förtjänar nästan en applåd. Nu får vi hålla tummarna för att jag sätter mig längst fram istället för längst bak, hoppar av på rätt station och inte har glömt hur man går till skolan - det är ju evigheter sen jag var där sist.

Hemlighetsfull

Jag har en ny hobby, men den måste hållas hemlig ett litet tag till. Jag längtar hem så jag kan fortsätta. Har massa idéer.

Igår konstaterade jag att jag ska bli pensionär när jag blir stor. Jag tänker iallafall inte jobba 10 timmarspass. Man kanske ska göra som min mor och jobba 35 timmar i veckan istället? Just nu längtar jag till skolan, eller snarare till vanliga vardagen. På måndag drar det igång igen, har lite blandade känslor inför det. Det går iallafall bra på jobbet, och tack och lov var det den sista sena dagen igår - nu slutar jag senast halv fyra.

Har inga direkta planer den här veckan än så länge. Annika fyller ju år imorgon så hon ska firas nån dag, och på fredag ska familjen ut med farmor och Mona och äta.

Vi hör ihop, och inget kan ändra på det


Det är du och jag och så ska det vara.
Jag älskar dig
<3

Fredag 14/8 -09

Det tog hundra år att komma hem från jobbet, men det var skönt att sova i bilen - alltid något. Har umgåtts med Anton ett tag nu ikväll. Vi spelade ett riktigt kul apspel, gick en promenad, och åt middag med mamma och pappa. Lite senare ikväll ska jag bege mig till Youssef, och sen får vi väl se om jag får sällskap här hemma sen. Imorgon fyller Sara år, så då ska hon firas. Hoppas på fint väder för det är tänkt att vi ska vara ute.

Nu ska jag fortsätta att läsa bloggar.

Torsdag 13/8

Igår ringde klockan tidigt - 05.20. Det var en lång dag som ändå gick rätt fort. Efter jobbet åkte jag hem och duschade, en liten stund senare fick vi besök av Youssef, hans mamma Melissa och lilla Adam. Det var första gången våra föräldrar träffades så det var lite spännande. Det gick iallafall bra :) Följde med dem hem sen och bara tog det lugnt. En trevlig dag helt enkelt.

Idag slutar jag sent, jobbigt ja, men ändå skönt med varierande tider. Jag skulle inte vilja vara den som stänger varje dag iallafall. Planen är att jag ska träffa Youssef på kvällen, vilket jag ser fram emot mucho.

Snart har jag lunch, och pappa lämnar mig idag igen. Det är ändå rätt skönt att äta ensam ibland den här tiden, det brukar vara väldigt lugnt då. Igår blev det lunch tillsammans med Jeanette, och det är stor skillnad på att äta tillsammans med henne och pappa. Den ena har bråttom och vill hinna med så mycket som möjligt, den andra vill äta i lugn och ro.

Vet ni vad som slog mig när jag skrev datumet i rubriken? Idag är det exakt ett halvår sen jag och Youssef träffades för första gången. Som sagt, tiden går fort fast långsamt.


Trötter

Jag är helt slut i huvudet. Det märks att många är tillbaka från semestern för det ringer stup i kvarten. 45 min kvar, sen får jag äntligen åka hem.

Imorgon blir en spännande dag.

RSS 2.0