Söndag den 28 juni

Hemma igen från villan! I fredags hade mommo och moffa gäster från Röda korset på middag vid villan. Jag, Cilla och Hanna fick i uppgift att ta hand om 2åriga Joel. Jag blev dock förolämpad när jag blev kallad tant. I lördags badade vi mest hela dagen och under kvällen hälsade Anna och Ivar på. Det blev fotbollsspelande med ett resultat vi inte ska prata om och ännu mera badande. Hade väldigt kul! Idag har vi mest gjort ingenting. Längtar efter att Christoffer ska komma hem.

I 2 timmar till ska jag komma på något att sysselsätta mig med i väntan på att Cilla ska komma hem så vi kan ut och springa.

Idag är det exakt en månad kvar.


Den som fann den, vann den
Titta vems keps jag hittade!

Jag saknar min kärlek!


Foto: Cilla

Midsommarhelgen

Har haft en väldigt trevlig midsommar med familj och släkt. Var ju som sagt på villan och så har vi varit hos mammas faster. Helgen har mestadels bjudit på skratt men även tårar för min del. Att sakna är jobbigt.

Jag, C&C samt Hanna har spelat fotboll idag, självklart var jag och Ch grymmast och vann med 10-4 eller nåt sånt. Vi har även varit förbi biblioteket en sväng, fick med mig fyra böcker. Eftermiddagen har jag tillbringat läsandes i solen.

En mycket viktg sak som hände i helgen var att jag badade för första gången i år. Det var riktigt kallt, men jag doppade mig iallafall =)

Bloggen är perfekt när man inte orkar maila

Ikväll åker vi till villan, tillbaka igen söndagkväll.
Trevlig midsommar!


Till Saskia;
Jag vet att det kommer att vara jätte jobbigt, men vi får stötta varandra :) Tänk på alla presenter du kommer att få ;)

Kramar <3

Finland

Resan gick bra, kom fram i natt.


Westlife - I wanna grow old with you

Finland

Resan gick bra, kom fram i natt.


Westlife - I wanna grow old with you

Ett jobbigt hejdå

I tre veckor har jag gråtit och oroat mig inför denna dag. De veckorna hade jag enbart tänkt på hur jobbigt det kommer att bli att säga hejdå. Först idag slog det mig att det kommer dröja mer än en månad innan vi ses igen. För varje steg du tog bakåt blev det bara jobbigare och jobbigare. Jag har aldrig gråtit såhär mycket, och den här sommaren (iallafall början) kommer bli riktigt jobbig. Vi ska klara det här. Vi kommer att klara det här.

Efter att vi sagt hejdå gick jag till Saskia. Tack för ditt stöd <3

Pepp pepp, det kunde varit två månader som vi trodde först; nu är det "bara" lite mer än en månad.


Du och jag <3

Jobbtisdag

Gick upp strax innan sex imorse, var väldigt trött då jag sovit lite för få timmar. Var lite nervös innan jag åkte till jobbet, idag var det första dagen jag satt i växeln. Har fått sommarjobb i juli och nu är jag där och håller på att lära mig hur det fungerar. Jobbade mellan 7 och 12 och det gick bra! Kopplade fel någon gång, men det är sånt man får räkna med. Kände dock att jag blev mer och mer opersonlig ju fler samtal jag tog emot. Lär mig hela tiden så det är intressant! Att inte stressa upp mig när det är många samtal är något jag måste träna på, men jag lyckades ändå ta mig igenom dagen.

Imorgon är det exakt en vecka kvar tills vi åker... Blandade känslor.


Kort update innan jag åkerSnart ska jag åka iväg och träffa Youssef! Sedan bär det som sagt av till grönan. Det återstår att se om jag kommer att åka något, just nu känns det inte så. Ikväll när jag kommer hem tänkte jag leka lite med designen om inte något mer spännande dyker upp.

Tillbaka i bloggvärlden

Tröttnade på att blogga av en anledning, men har nu bestämt mig för att börja igen. Tänkte att det lättaste är att behålla det gamla bloggnamnet.

Idag är jag ledig från skolan då jag inte har några kompletteringar att göra och samligen är flyttad till onsdag. Väldigt skönt att vara ledig, men vaknade rätt irriterad av allt oljud i porten och utanför. Har bara tagit det lugnt under förmiddagen, ska snart städa mitt rum - det ser hemskt ut! Om jag hinner tänkte jag plocka i och ur diskmaskinen så pappa slipper göra det sen ikväll, diska tänker jag däremot inte göra. Därefter ska jag duscha och fixa mig innan det är dags att träffa Youssef. För ett par veckor sedan blev vi fotade av Saskia till ett projekt de har i skolan. Från och med idag är det utställning av bilderna, och vi är väldigt nyfikna på hur det blev så vi tänkte åka dit och titta. Därefter ska jag till grönan med mina DISAtjejer, sista gången idag. Som det ser ut nu ska jag fortsätta som ledare även i höst.

Nej nu måste jag sätta igång med städningen!

RSS 2.0