Hej, nu flyttar jag!
Bilder från Finland


Proffsen


Sötiskusin Cillus


Cilla leker fotograf


Kevin och Lukas katter; Gullan och Siv
Vi hade kräftskiva

Fattar inte riktigt vad vi håller på med...Uppdateringen har inte varit den bästa kan jag erkänna. Antingen så har jag varit upptagen med massa roliga saker (sådant som är spännande att blogga om), eller så har jag haft tid till att blogga men då har det inte funnits något att skriva. Antar att det kommer att vända nu när det börjar närma sig skolstart och höst.

Igår gjorde jag en utflykt tillsammans med Youssef, familjen, farmor och faster. Det blev badande i havet och mumsig picknick. När vi kom hem igen blev det en snabbdusch och byta kläder innan jag och Youssef rörde oss mot stan för middag och sedan mötte vi upp Linus och Sophie (100 år sedan vi träffade dem). Chill och promenad innan de åkte hem. Jag och Youssef stannade kvar i stan. Kvällen avslutades med dans.

Denna dag har jag inte gjort så mycket mer förutom att jobba. Tittar på Bajen matchen och läser bloggar nu. Ikväll blir det filmmys med Saskia ♥

Sleepy time

Sista kvällen i detta land. Imorgon bär det av hemåt. Det betyder att vi ska sitta i bilen i ganska många timmar, men jag kom ju på världens bästa taktik för ganska många år sedan. Bästa tidsfördrivet någonsin. Sova! Man blundar, vaknar till och tittar var man är; på motorvägen och det enda man ser är skog. Man somnar om och blir sedan väckt för att det är fikadags. Man somnar om och nästa gång man vaknar så är man framme i hamnen! Kanoners. Nu vet ni alltså vad jag ska ägna mig åt imorgon.

Ett livstecken

Alla bilder är fotade av moí, Sandradee

RSS 2.0