Owl city

Det börjar bli jobbigt att hålla ögonen öppna, är det då man ska gå och lägga sig?

Jag har en ny favoritlåt. Den får mig att tänka på en underbar älskad människa.

Owl City - Vanilla twilight
I'll watch the night turn light blue
But it's not the same without you
Because it takes two to whisper quietly
The silence isn't so bad
Till I look at my hands and feel sad
'Cause the spaces between my fingers
Are right where yours fit perfectly



Dagens

 

DAGENS


Humör: glad, ganska iallafall
Plus: core-passet!
Minus: allt plugg
Kläder: jeansleggins + tunika
Frisyr: utsläppt, satt bak luggen med hårspänne
Hur är ditt liv: goodigood
Planer: läsa bloggar och sedan sova
Dagens drog: godis
Dagens måste: plugg och möte (check,check)
Saknad: Cilla och Christoffer! Kom hit!
Önskan idag: att jag skulle få en tid hos doktorn + recpet (vilket jag fick)
Ser fram emot: lovet!
Person: den snälla sjuksköterskan och den trevliga doktorn som hjälpte mig
Parfym: DKNY green apple
Läxor: har spanskaprov imorgon
Dagens låt: Owl City - The Saltwater Room


Möte och träning

Kom ganska precis hem från ett möte gällande arbetsfödelningen i Bryssel och lite annat smått och gott som händer när vi är där. Om en vecka är vi där! Ska bli grymt roligt!

Snart ska jag gå på ett core-pass, behöver lite endorfiner innan jag ska plugga. Har inte testat core tidigare så det ska bli spännande. Matilda sa att efter att hon hade kört ett sånt pass hade hon haft träningsvärk i magmuskler hon inte visste om att hon hade, så vi får väl se hur jag mår imorgon... ;)

Konstiga drömmar

Jag hade en riktigt konstig dröm i natt! Jag minns inte så mycket av den, men jag stalkade iallafall Blondinbella. På ica dök Erik Saade upp och då smet Blondinbella ifrån mig (hon tyckte att jag var läskig). Saade däremot hade världens största leende och var bara glad att se mig.

-

Sitter på helspänn. Snart ska jag springa här ifrån. Jag vill inte höra. Jag vill inte se.

Avreagering

Jag är arg på ungdomsmottagningen och vårdcentralen, vad bra att det finns till för att hjälpa en! Tack för att det finns alternativ, vissa verkar mer seriösa och tar en på allvar.

Prinsen och prinsessan

Jag och Youssef är verkligen jättesociala mot varandra. Han tittar på olika filmsidor och jag läser bloggar (såklart). Han ska sova hos mig i natt. Båda är lediga från skolan imorgon så vi ska ägna morgondagen åt att plugga och bara umgås.


Nördar!

Dop

Har haft både matte- och geografiprov idag. Om jag har tur lyckades jag nog få godkänt på matten, men vågar inte hoppas på för mycket. Geografin gick, som förväntat, bättre, vilket känns skönt. Emellan proven tog jag och Isabel en liten promenad och åt lunch på mcdonalds. Eftermiddagen har jag tillbringat med min Youssef, jag gjorde ett blomsterarrangemang till Alma som döptses idag. Hennes dop var jättefint, blev lite tårögd! Efteråt fikade vi och hade jättekul! Alla är jättepeppade inför resan! Snart är det äntligen dags att åka! Vi ska ha så roligt! När jag har fått hem programmet ska jag skriva allt vi ska göra. Det ska bli så kul!!!!


Gjorde denna biedermeier till Alma i doppresent!

Bilder på de nya skorna som utlovat


Sneakers från Stadium. Nu är de lite smutsiga då jag använt dem både igår och idag.


Svarta tygskor från Stadium. Här i kartongen


Kan inte ha dessa än på grund av vädret, men i Bryssel är det ju varmare så där ska de premiäranvändas!

Snygga va?

Gårdagskvällen

Hade en rolig kväll igår! Som jag sa förut tyckte jag ju inte riktigt att jag passade in under kvällens tema; sexigt/kinky. Men då jag inte riktigt trivs i att ha på mig så lite kläder som möjligt och visa så mycket som möjligt valde jag att bara ta en snygg klänning istället, och det gick ju lika bra det med. Nisse däremot lyckades perfekt, han tog hem första priset i form av ett stooort påskägg som var fyllt med smått och gott. Mums med godis.

Resten av dagen ska jag ägna åt att plugga geografi och sedan vara med Youssef förhoppningsvis!

Party party

Är hos Isabel med Nisse och Emelie. Snart ska vi iväg på fest. Vi är grymt snygga allihop.

Köpte två par skor från Stadium idag; ett par svarta tygskor och ett par vita sneakers. Lägger upp bilder på dem imorgon. Var och lasrade mig hos Eva under eftermiddagen idag, hon var barnvakt åt sötaste Ludde. Han charmade sönder mig. Humöret blev på topp när jag var där!
Bild från i höstas

Skor

Läste precis i (lillasyster) Hannas blogg (jobbigt att prata med varandra, hon är ju i ett helt annat rum) att hon och mamma ska och shoppa när mamma kommer hem. Det stod t ex att hon ska få ett par skor, det borde ju betyda att jag också får det... Nu vet jag vad jag ska göra i eftermiddag iallafall.

WARP W BADALONA WHITE
Funderar lite på dessa tygskor från Stadium. Tygskor och gympaskor är något som behövs iallafall! Sen vore det inte helt fel med flera par, hehe.

Matte + engelska

Har pluggat matte i 1 ½ timme (rekord!) och fattar ingenting! Blev på jättedåligt humör nu, ingen som vill göra mig glad? Om jag har tur kanske jag lyckas skrapa ihop några rätt på provet på måndag. Blir att satsa stenhårt på geografin istället, där har jag en lite bättre chans att lyckas.

Förra veckan skrev jag om att jag var så nervös inför engelskan och jag vet att ni undrat hur det gått. Hade fått feedback igår och jag måste säga att jag är mer än nöjd! Nu höjer vi betygsmålet ett snäpp.

Chillkväll

Blev så besviken över jympan idag. Det var inte den ledaren jag trodde det skulle vara. Passet var inte roligt och gillade inte hon som ledde det hela. Träningen gav inte så mycket, blir nog ett pass på söndag.

Denna kväll har varit väldigt chill. Mamma är hos en jobbkompis, och Hanna och pappa är på hockey (de kommer nog hem snart i och för sig). Själv har jag bara tagit det lugnt hemma, det har varit riktigt skönt. Är dock lite avis på Isabel som fyller hela 18 år idag vilket innebär utgång för hennes del. Hade inte heller varit helt fel så att säga. Imorgonkväll blir det iallafall fest, det blir nog kul! Dock är det tema och det tror jag inte riktigt att jag kommer att uppfylla, haha.

Fredag 26 mars, Isabels födelsedag

Skoldagen har inte varit så händelserik. På svenskan diskuterade vid texterna i häftet inför nationella provet. Filosofilektionen var inställd så jag gick på matte ws. Det kändes jättebra att jag gick dit och räknade, ett plus var att jag förstod! Hade därefter samtal med Camilla och hon sa en massa bra saker som jag ska tänka på och ta till mig. Hon är så bra!

Nu ska jag på ett medeljympapass. Det är ett tufft pass, sist var jag helt död efter, får se hur det gå idag.


Torsdagkväll

Har tittat på Bella&Tyra show och skrattat jättemycket. Tycker att det är ett härligt program och de blir duktigare och duktigare! Det ända tråkiga är att det hakar upp sig ibland.

Jag gick hem tidigare från skolan idag då jag inte mådde så bra, men nu är det lite bättre iallafall. Tror att det beror på tröttheten, hoppas inte att Hanna har smittat mig, hon har nämligen haft feber i en vecka. Eftermiddagen har jag spenderat med Youssef och kvällen med Hanna.

Det börjar närma sig Bryssel nu, har skrivit min packlista nu och funderar för fullt på vad jag ska ha med mig! I synnerhet i klädväg. Alla ser så fruktansvärt bra ut hela tiden och har jättefina kläder så då kan man ju inte komma som en liten luffare :)


En liten bild från i somras

Äckeldag

Ser hemsk ut idag och är förvånad över att jag inte har lyckats skrämma någon med mitt utseede. Svarta ringar runt ögonen. Jättesnyggt. Min kropp tycker nog inte om mig, jag har inte sovit något och ätit dåligt. Inte okej.

Den har dagen är s k i t.

Engelska



Strax ska jag åka till skolan för att ha engelska. Sedan ska jag plugga inför geografiprovet och därefter är det som sagt konfa.

Blir jätteglad av den positiva responsen jag fått gällande tjejgruppen, både via bloggen och i verkligheten! Det får mig att tycka att hela projektet blir ännu roligare!

Felstavning


Det är inte lätt att stava mitt namn rätt ;)

Telefonsamtal

Igår fick jag ett samtal som förhoppningsvis kommer att leda till att jag får ett till jobb! Blev riktigt glad när en kvinna ringde och sa att de tyckte jag passade perfekt för barnvaktsjobbet. Problemet är att det inte riktigt passar med mitt schema, men om vi kan kompromissa blir detta perfekt. Om det inte skulle gå vägen är jag ändå glad, nöjd och stolt!

Vårkänslorna har kommit tillbaka, och idag tänker jag byta bort mina tjocka varma vinterskor! Det vet jag att många har gjort för länge sedan, men jag äger inga gympadojjor/converse eller liknade utan bara klackar, dessa är ju inte ultimata att ha när det är is på gatorna. Nu orkar jag inte vänta längre, idag ska jag vinterskorna bytas ut!

Idag har jag bara engelska, samlingen är inställd. Det betyder att jag börjar 13.50 - inte helt fel. Ikväll är det konfa som gäller, och nu kom jag på att jag glömde att fråga Markus i måndags om det är något jag ska förbereda...

Angående tjejgruppen jag vill starta

Idéen om att starta och hålla i en tjejgrupp har jag låtit vila ett tag, men nu har jag på nytt tagit tag i det hela. För några veckor sedan slängde jag iväg ett mail där jag fick positiv respons och blev meddelad att mitt mail skulle vidarebefodras. Efter detta har jag inte hört något så idag ringde jag dit istället. Pratade med en trevlig person som hänvisade mig till en kvinna (inte samma som mitt mail blev vidarebefodrat till). Han föreslog att jag skulle ringa tillbaka senare då hon skulle sitta i möte hela dagen. Skickade iväg ett mail till henne istället och får jag inget svar tänker jag faktiskt bege mig dit och kräva att jag får prata med någon.

Jag vill förverkliga denna idé och jag vill göra det nu. Nu nu nu!

Framtidsgrubbel

Jag funderar över framtiden. Hur ska jag veta att jag gör rätt val? Hur ska jag kunna veta vad jag vill sysselsätta mig med senare i livet? Förut var jag helt säkert på att jag skulle jobba som advokat inom familjerätt, men den idén slopade jag. Läraryrket funderar jag över fram och tillbaka, men jag vet inte om det är rätt.

Det enda jag är helt säker på att jag vill göra är att hjälpa unga tjejer att stärka sin självkänsla. Finns det någon som vet hur jag kan gå till väga? Har nu skickat iväg ett mail till en person som jag hoppas kan hjälpa mig, men om det är någon som vet hur jag kan göra får ni gärna höra av er.

Love



Hos dig är jag stark,
Hos dig är jag underbar,
Hos dig har jag allt!

Helgen som gått

I fredags var jag på medeljympan, var helt död efteråt! Det är länge sen jag har kunnat ge allt på grund av förkylningar, och det var så skönt att jag äntligen kunde ge järnet hela passet. Svettig som en gris blev jag, när jag kom hem slängde jag mig ner på hallgolvet för att jag var så slut! På kvällen tittade jag och Youssef på New Moon, han sov här.

Igår storstädade jag mitt rum medan Youssef tittade på (han är hjälpsam han ;)). Det blev en promenad efter det, och sedan köpte vi godis och tittade på Australia. Hade inte sett den förut men tyckte den var jättebra! Youssef sov över här även igår.

Idag har jag jobbat hela långa dagen. Det var ganska segt då det inte kom så många kunder, men jag fick mycket gjort. Knappade in olika artiklars lagerplatser, och hjälpte kunderna.

Nu ska jag spana in hotellet vi ska bo på i Bryssel i påsk!


Spänd

Nervöst sitter jag och väntar på att seminariet ska börja. Jag oroar mig lite över hur det ska gå. Iiiiih.


Onsdag 17e mars

Gårdagens möten var väldigt givande. Vi har nu en kampanj, och massa saker vi ska göra! Jag var sekreterare på styrelsemötet och ville helst ta med Hannas bebisdator hem, det fick jag dock inte. Senare i eftermiddag har jag engelska redovisning, sedan ska jag plugga inför samhällsseminariet som är imorgon. Matteplugg måste även hinnas med. Borde gå på ws, men vi får se om jag hinner. Tror att det är inte på fredag som jag kan gå på om jag inte minns helt fel.

I eftermiddag är det konfa som vanligt, måste prata med Markus och Marianne angående Brysselresan. Det börjar närma sig nu. Den 6e april bär det av! EU parlamentet here we come.



Ska börja skriva packlista snart, bäst att börja nu så jag inte glömmer bort något viktigt :)

Plugg och SSU

Nu är jag äntligen klar med engelskan! Nu återstår det att se hur det kommer att gå imorgon när det ska redovisas. Resten av eftermiddagen ska ägnas åt ännu mer plugg (jippie). Nu gäller det iallafall en kurs som jag är mycket mer intresserad av; Samhällskunskap B. Vi har ett seminarium som handlar om EU på torsdag, nu måste jag sätta mig in i alla olika frågor som ska tas upp. De flesta har jag redan mycket kunskap om, men det skadar inte att lära sig lite mer. Jag strävar trots allt efter ett högt betyg.

Ikväll är det SSU möte. Först ut är "vanligt" klubbmöte och därefter styrelsemöte. Har en känsla av att jag kommer att tillbringa hela kvällen i lokalen då alla är väldigt pratglada och den kommande verksamheten ska planeras. Jag har en hel förslag och vet att de andra har det också. Ser fram emot kvällen och hoppas på att alla är lika peppade som mig!

Prestationsprinsessan

Sakta men säkert går det framåt med förberedelserna inför den muntliga engelskredovisningen som äger rum imorgon. Vi har fått en ny lärare i engelska då den ordinarie gått på mammaledighet, och det som oroar mig mest är att jag inte vet hur han bedömer. Han har aldrig hört mig prata engelska (kanske litegrann på lektionerna förstås), men inte på en redovisning. Jag vet inte hur han tänker och vad han tycker krävs. Jag känner lite prestationsångest, men det jobbigaste är att jag är rädd för att misslyckas. Alltid denna rädsla över att inte räcka till och att inte vara tillräckligt bra. Jag kan säga till mig själv att jag är bra som jag är och att jag inte blir en sämre människa för att jag inte är perfekt hela tiden, men det är en helt annan sak att lyssna och ta till sig av de orden. Ibland lyckas jag, ibland går orden inte in i huvudet.

Gratis biobiljetter och presentkort!



Jag har ju bloggat tidigare om att jag är medlem på GratisBio. Det är lätt att tjäna ihop poäng som sedan kan bytas ut mot presenkort eller biobiljetter (exempel: en biobiljett=400 poäng). Ett av mina favoritsätt att samla poäng är genom att spela spel! Bilden ovan visar spelet Skattkistan där man satsar poäng och kan vinna upp till 10 000 poäng! Vill du också spela?


Snart är det vår, jag tänker på hösten

Våren har inte kommit ännu men som alla har märkt är den på väg, trots detta så funderar jag över hösten. Då kommer jag att gå sista året på gymnasiet, och jag vet att jag inte kan ha lika många fritidsaktiviteter längre. Tankarna snurrar runt över vad jag ska lägga ner min tid på.

Just nu ägnar jag mig åt detta:
* SSU
* Konfirmandledare
* Kyrkisledare
* Blomsterkorgen (blomsterkurs)
* Jobbar
* Qet - ungdomsgrupp (har dock inte varit så aktiv nu, min tid är nog förbi)

Däremellan ska jag hinna plugga, träna och umgås med mina nära och kära.

Det är bäst att börja välja redan nu, vad jag vill lägga energi och tid på. Jag tror att jag redan har gjort mitt val, men det är en sak jag måste fundera mera över. Det får icke glömmas bort att det är en annan sak jag vill starta, frågan är hur det kommer att gå med det.


Tankar innan natten

Jag tänker mycket. Mycket och ofta på saker som jag egentligen inte borde. En viktig sak som jag lärt mig är att vända negativa tankar till positiva. Jag försöker se ljuspunkterna och inte bara mörkret. Jag har så mycket att vara glad över och jag ska verkligen ta till vara på det. Inte låta mig trampas ner av andra, inte låta mitt humör förstöras på grund av utanförskapskänslor. För när jag tänker efter så finns det saker som jag hellre vill göra, människor som jag hellre umgås med. Det är underlättande att kunna tänka så och att veta att det är sant.

Det som är jobbigt kommer jag nu, som jag tidigare skrivit, få hjälp med. Få hjälp att bearbeta något som hänt för länge sedan. Få hjälp att trivas. Få hjälp att orka.

Inlägg innan natten

Jag är trött och vill egentligen ingenting annat än att sova, men att slita sig från datorn är svårt som vanligt. Har sovit alldeles för lite denna helg, men det har varit värt det. Skönt att jag har studiedag imorgon och är ledig som vanligt på tisdagar!

Umgicks med Youssef under eftermiddag/kvällen och har även lasrat mig hos Eva. Det kändes som att jag hade varit utan Youssef jättelänge trots att vi sågs i torsdags. Det var iallafall härligt att bara få vara i hans armar och känna tryggheten. Det känns som att ingenting dåligt kan hända då, och när något är dåligt är det på det sättet som allt blir bra. En kram, hålla i handen och bara finnas till är saker som är betydelsefulla, något jag uppskattar.

Imorgon blir det plugg. Det har varit så himla skönt att veta att jag inte behöver plugga under helgen, slippa känna stress över det. Fick ju hjälp av min handledare Camilla med att göra upp en bra planering (det var mest hon som planerade). Har ingen lust att tänka på skolarbete längre. Nu vill jag bara sova.

Godnatt <3



Sista dagen ARSK2010

Jag antar att ni förstod att jag var lite arg när jag bloggade efter melodifestivalen igår.

Idag var sista dagen av ARSK2010. De fyra sista motionerna behandlades, Bosse Ringholm var ordförande och eftersom att han är gammal Lucidor kände vi att vi behövde en gruppbild med honom. Tacktalen var underhållande och motiverande. Roligast var dock lunchen! Helt spårade diskussioner, galen humor och underbara människor!

Tack för denna helg tillsammans med er!

Grrr

Det här är ett skitprogram. Ja jag är arg. Anna Bergendahl är inte värd att åka till Norge och representera Sverige i ESC. VAD HÄNDE MED SALEM AL FAKIR OCH ERIC SAADE??? I synnerhet Salem, han är den som skulle ha klarat sig bäst internationellt. Även Saade fick rätt höga poäng av de internationella jurygrupperna. VI KOMMER KOMMA SIST.

Svenskar är dumma i huvudet som inte kan rösta ordentligt. Jag var missnöjd förra året och jag är det även detta år. Kanske dags att flytta till ett land som kommer med lite vettiga låtar.

Denna sötnos är min favorit. Han har min röst!



Eric Saade <3

ARSK 2010

Igår inleddes ARSK 2010, nu har det mesta behandlats. Vi har fått en ny distriktsstyrelse, grattis till er, synd dock att det är en person som borde ha en plats inte fick det. 105 motioner hade skickats in, jag tror att det är runt 4 kvar att behandla imorgon. Detta är min andra ARSK, vilket innebar att jag även kände mig lite mer insatt och erfaren, förra året var allt så nytt. Jag gick upp i talarstolen ett flertal gånger och talade för det jag brinner för. En av de viktigaste frågorna vann vi, det var jag som talade men det är Annikas förtjänst av vi vann. Det är hon som har skrivit motionen, och det är hon som tagit fram all information och haft kontakt med SISU. SSU Stockholm står numera för att en knäkontroll ska införas från och med tredje klass. Jag tycker att det är oerhört synd att Annika inte kunde vara där och se hur många som stöttade henne i motionen, men jag är otroligt glad att jag fick chansen att framföra det du tagit fram. Nästa ARSK vill jag se dig i talarstolen och tala om det du brinner för.

En annan fråga berör rösträttsåldern, och även den frågan är viktig för mig. SSU Stockholm förespråkar att rösträttsåldern ska vara 16 år, jag (och många andra) vill att det ska vara från det år man fyller 18. I denna fråga blev det lika, 19 ombud var för motionen, 19 var emot den. I stadgarna står det att lottning ska tillämpas, vilket gjorde att vi förlorade den frågan. Jag är bitter över det.

5 motioner gick jag upp och talade för (en av dem gick jag upp på två gånger), det är ju helt klart en förändring från förra året då jag bara vågade mig upp en enda gång. Nästa år blir det nog fler ;) Politik är kul!

Eric Saade

Idag har jag gråtit massa igen, nu ska jag få hjälp. Hjälp med skolan och bearbetning. Det känns bra. Är glad att jag vågade be om hjälp.

Hann göra klart bokreflektionen i svenska idag. Såg att filosofiprovet var rättat, där gick det tummen upp. Efter skolan idag tittade jag på Eric Saade när han sjöng. Han är så söt! Riktigt gullig i verkligheten också. Han påminner om en viss person, som dock är vackrare på alla möjliga vis.

Strax ska jag prata med Youssef i telefon, sen blir det sussa sött.

Godnatt!

--

Vad gör man när två människor som man tycker om bråkar och är ledsna? Det finns ingenting att säga och jag vill inte blanda mig i, det är inte min sak. Samtidigt är det jobbigt att bara stå utanför och titta på. Finns inte mycket att göra.

-

Vart hittar man kraft när man inte längre orkar?

Svammel

Jag slocknar strax men trots det är det svårt att slita sig från datorn. Gillar inte riktigt att det är jobbigt att gå härifrån trots att jag inte gör något vettigt, det är ju inte ens kul. Här har jag inte något mer vettigt att skriva förutom att min Reading Journal är inskickad (äntligen klar, missade inte deadline tack och lov.) Jag har nu dubbat mig själv till lekmästare, det gick super idag! Jag har även agerat spion, det var spännande...

God natt! <3


Sandra - lekledaren (mästaren)

Idag är det jag som håller i lekarna på konfan, samarbete ska det handla om. Jag är inte så förtjust i de vanliga samarbetsövningarna som man brukar göra i skolan exempelvis. Så jag gjorde min egen tvist på det hela. TÄVLING! Det borde funka, de flesta är tävlingsinriktade så det borde bli goodigood. Det är 3 olika moment, varav 2 av dessa ska de röra på sig. Jag hoppas att jag kan förklara pedagogiskt, det är den största utmaningen - att få alla att förstå.

Så om detta går bra tänker jag kalla mig för lekmästaren, det är lite högre rang än lekledare.

För mycket

Jag har kommit underfund med att prepositioner i engelskan är inte riktigt min grej. Det har även programmet jag tränar i förstått då det står att jag ska testa på en lägre nivå. Känns bra. Blir jättemotiverad. Adjektiv/adverb är den andra delen som kommer på engelskagrejen idag och det har jag iallafall koll på (till och med på rätt nivå, applåder). Dock finns det två små (stora) problem. Det första är att jag inte kan redovisa idag, gör jag det kommer det nog ligga på en IG+ nivå eller så för jag är inte riktigt klar... Det andra är att jag inte gjort klart Reading Journal som ska lämnas in. En annan uppgift är även den försenad, en annan kommer inte hinna bli klar. Jag vet inte vad jag ska göra. För mig har det aldrig varit acceptabelt att lämna in något försent, det har inte varit ett alternativ. Men nu då? Jag ligger efter och verkar inte komma ikapp, det blir bara mer grejer som läggs på. Jag vill ha hjälp men jag vet inte om jag vågar be om den. Jag vet att jag kommer bryta ihop. Det är till och med jobbigt att bara skriva det här. Jag orkar inte.


Tisdag

Summering av lovet som gått.
Det har blivit lite shopping, fika, umgåtts med vänner, varit med min Youssef, SSU-möte, bio, jobb, massa skratt och floder av tårar. Överlag har det varit ett bra lov.

Igår hade vi bara matte, geografipasset utgick då läraren var och vabbade. Youssef slutade också tidigare så jag följde med honom när han skulle lämna tillbaka en jacka. Köpte en svart blazer på Bik Bok som var riktigt snygg!

   
Såhär ser blazern ut, på tredje bilden är väskan som jag köpte för drygt en vecka sen.


Har skrivit om denna väska förut, och i fredags blev den min. Tack igen hjärtat!

Kyrkis

Kyrkismötet idag var jättetrevligt, tycker om de andra tjejerna. Det fick mig att tänka på annat istället, roliga saker. Vi pratade om hur det har gått på kyrkis och vad som är viktigt att tänka på. Antecknade allt och sög åt mig allt som en svamp. Ska försöka att tillämpa det vi pratade om också, bäst att ha med sig anteckningarna på kyrkis för det är lätt hänt att man glömmer bort saker. Tex när jag behövde komma på en reservplan förra söndagen då barnen var så snabba, jag tänkte "vi leker en lek!". Problemet då var att jag inte kom på en enda lek, och egentligen kan jag massa olika. Som tur var hade barnen massa idéer då.

Vi fick även lite nytt material som vi ska jobba kring. Kanske bäst att kolla när det är min tur att hålla i det nästa gång.

Jag tycker synd om mig själv ja

Allt går emot mig. Jag är överkänslig och gråter för allt. Jag vet inte vad jag gör för fel.

Inte ens min prinsesskrona gör mig glad.

"Skit i det planerade om det dyker upp något (någon?) roligare"

Jag blir trött av att vissa saker verkligen stjäl energi av en. Jag blev upprörd , jag blir upprörd av det när jag tänker tillbaka, jag blir upprörd när jag tänker på sen. I synnerhet när människor inte förstår att de faktiskt har gjort fel ilsknar jag till.

Jag vill inte lägga ner mer energi på detta nu, men det är svårt att bara stänga av. Jag är glad över att jag stod på mig, kvällen har knappt börjat och efter att tårarna slutade rinna har jag haft det skitbra! Mer tid ska icke ödslas åt detta mer ikväll, prinsessor har roligast, du ska ångra ditt val.


I'm awesome


Alice i Underlandet

Såg som sagt Tim Burtons Alice i Underlandet i 3D igår. Jag tyckte filmen var bra, den är välgjord. Det var många år sedan jag såg den tecknade versionen och minns således inte särskilt mycket av den, men flera scener i filmen fick mig att komma ihåg delar av den tecknade. Johnny Depp var helt klart bäst, han passade superbra som hattmakarn! Blev lite besviken på Anne Hathaway som spelade den vita drottningen, jag gillar henne men jag tyckte inte att hon gjorde en bra roll i filmen. Mia Wasikowska spelar rollen som Alice och jag tycker att hon är duktig, dock ser inte Alice ut sådär i mitt huvud, men duktig var hon.

Jag tycker helt klart att filmen är sevärd! Vet dock inte om jag tycker att själva 3D-delen var så jättebra, jag hade förväntat mig lite mer där.

Ramla inte ner i något hål :)


I wanna grow old with you

Idag firar jag 1 år tillsammans med den vackraste människan som finns. Du är mitt allt, det finaste jag har. Jag älskar dig obeskrivligt mycket!


Kärlek <3


4 mars 2010

Hade lite feber när jag kom hem idag. På väg från tingsrätten hämtade jag ut biljetterna till Alice i Underlandet (3D förstås) som ska ses imorgon på 1 årsdagen med min Youssef. Det blidde även en liten present, sjävklart kan jag inte berätta vad. Men jag vet att ni är nyfikna.

Tittade på kvällens avsnitt av Debatt, men jag gillar inte riktigt programmet. Det är ofta ganska intressanata ämnen som diskuteras, men de pratar i mun på varandra och det känns ostrukturrerat. Hasse Aros ord var iallafall bäst.

Jag har lite ångest över att jag inte har kunnat/haft tid/lust att plugga. Jag ligger efter. Har inte kunnat tvinga mig själv att sätta igång heller, men jag har iallafall läst lite i de båda böckerna som ska vara utlästa nästa vecka. Tror jag ska använda böckerna som sömnmedel.

Tingsrätten all day long

Har tillbringat dagen i tingsrätten tillsammans med Hanna och Minette. Det har varit en intressant dag!

Rättegångar:
Misshandel, rån mm.
Narkotika (grovt brott)
Brukande av falsk urkund
Narkotika (ringa brott) Stängda dörrar

HANNA HANNA HANNA

Vad kan det ha varit för blondin? :D

LÄNK TILL TJUVLYSSNAT

Tränat

Har varit på medeljympan och är helt slutkörd! Är utmattad och mår toppen, imorgon kommer jag ha världens träningsvärk. Funderar lite på vad jag ska hitta på imorgon, har SSU på kvällen men innan dess är inget inplanerat. Kanske ska träna, men plugg måste jag nog ägna mig åt. Ligger efter i en del ämnen och har lite att göra. Som tur är rör det sig inte om några jätteinlämningar utan om mindre uppgifter. Dock ska jag läsa två böcker, en på svenska och en på engelska och det går i snigeltakt.

Idag har jag spenderat dagen med min Youssef. Vi har varit i stan, jag köpte ett par nya jeansleggins. Det blev fika på Espresso House också. Har haft en jättebra dag och ser väldigt mycket fram emot 1 årsdagen på fredag! Planen är att vi ska äta och se Alice i Underlandet, tror att den kommer vara bra.

RSS 2.0